Aanpassingen – Hulpmiddelen

Alert bedboxen

De boxen en bedden van ALERT bieden mensen met een (meervoudige) beperking een veilige, warme en inspirerende omgeving. ALERT boxen en bedden zijn gemaakt om jarenlang plezier van te hebben, solide, degelijk en tegelijk fraai om te zien.
Ook Pertoeti heeft de bedden van deze leverancier.

Naar website

Barry Emons

Aangepast spelmateriaal, en revalidatiehulpmiddelen

Naar website

Beter in gesprek

Beter in Gesprek beweegt tot dialooggestuurde zorg. Dialooggestuurde zorg is optimale zorg. Het gaat uit van partnerschap tussen zorgprofessional en zorgvrager.
Elke de Quay beweegt vanuit doorleefde kennis en kunde.

Naar website

Care4More

Care4More is een jong en innovatief bedrijf en biedt mensen met een verstandelijke, lichamelijk en meervoudige beperking (EMB) een stimulerende tijdbesteding.

Naar website

Eelke Verschuur

Eelke Verschuur ontwikkelt en verkoopt hulpmiddelen en symbolensoftware voor iedereen die moeite heeft met communiceren. Dat is maatwerk voor school, praktijk en thuis.

Naar website

RDG Kompagne

RDG Kompagne is een leverancier op het gebied van communicatiehulpmiddelen, computeraanpassingen, omgevingsbediening en planningshulpmiddelen voor mensen met een handicap.

Naar website

SCLERA VZW

Heel veel picto’s die je kunt downloaden

Naar website

Mara Creations

MARA-Creations levert aan alle diensten in de gezondheidszorg en particulieren haar productenpakket maatwerk in ‘Snoezelen & Aangepaste producten’.

Naar website

NENKO

Aangepast spelmateriaal (Rompa) en hulpmiddelen (Rifton).

Naar website

Schakelspeelgoed

Speelgoed voor kinderen met een beperking gericht op spel en ontwikkeling.

Naar website