Ski dag in Rucphen

Vandaag hebben we een geweldige dag gehad bij Skidôme Rucphen. Deze dag werd georganiseerd door Stichting Het Raakt U en Kiwanis uit Halderberge. Er was een snoezeltheater, klankschalen, huifbedrijden en we mochten natuurlijk skiën. Een geweldige ervaring voor alle cliënten. Degenen die hier al eerder waren wisten wat er ging gebeuren en hadden er ook zin in. We zijn begonnen met de klankschalen en die deden hun werk; iedereen was heerlijk relaxed. Daarna een lekkere lunch met heerlijke broodjes, veel soorten beleg en zelfs kroketten. Toen mochten we eindelijk de sneeuw in. Eerst spelen met de sleetjes en toen het echte skiën. Wel even spannend in het begin maar dan komt er toch bij iedereen een brede glimlach op het gezicht. Hierna was er nog tijd om te snoezelen waardoor we ook weer even tot rust kwamen voordat we aan de lange reis naar huis begonnen. Het was een hele geslaagde dag en we zijn Stichting Het Raakt U en Kiwanis ook dankbaar dat we er bij mochten zijn.

naar fotoalbum

Laat een antwoord achter