Vacature

Op zoek naar een super leuke baan in de gehandicaptenzorg? 

Stichting Pertoeti is een kleine organisatie. 18 kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking krijgen bij Pertoeti individuele begeleiding, dagbesteding en logeren. Wij werken met intensieve begeleiding waardoor er echt tijd is voor de clienten. 

Ons kleine, gezellige team kan nog een enthousiaste begeleider gebruiken.

Je zorgt er met je collega’s voor dat de jongeren een ontspannen maar tevens gevarieerd dagprogramma krijgen aangeboden. Je zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor beweging, ontspanning en uitdaging. Je helpt bij de verzorging en het uitvoeren van de activiteiten.

Wij vragen:

een afgeronde sociale MBO niveau 3 opleiding 

een open en leergierige houding

oprechte interesse in onze jongeren en in staat zijn een band op te bouwen

fleibiliteit

Wij bieden:

een werkplek in een warme organisatie waar je jezelf mag zijn

mogelijkheid om cursussen en / of opleiding te volgen

salaris volgens CAO gehandicaptenzorg